Start selling

by providing value

Välkommen till Consumer Minds

Med över 30 års erfarenhet, från online gambling, media, reklam, wellness, digitala plattformar och retail har jag gjort massor av misstag över åren. Men också en del ganska bra saker. Consumer Minds kan med den erfarenheten i ryggen hjälpa ditt företag att driva affären ur kundens perspektiv. Vi är besatta av ”the customer journey” från den första kontakten till köpprocessen för att sedan förstärka och fördjupa relationen. Jag bjuder på en föreläsning för ledningsgruppen eller de medarbetare som har kontakt med kund. Välj mellan Start selling by providing value” eller ”De 10 misstag som utvecklade mig mest och som jag inte vill ha ogjorda”.

 

Kundresan

Vi går igenom våra 8 steg för att utvärdera kundresan. Från inspiration - upptäcka - välja - köpa/betalning - leverans/onboarding - användande över tid - service - merförsäljning - uppgradering/nyköp/retur. Vi analyserar varje steg med konkret feedback.

 

Interim Management

Med lång erfarenhet inom försäljning och marknadsföring kan vi komma in i kortare/längre uppdrag som marknadschefs- eller försäljningschef

 

Försäljning

Genomförande av olika säljuppdrag. Just nu Forza Football, Adoveo och Zellma.

 

Mentorskap

Med lång erfarenhet från både marknadsföring och försäljning kan vi vara ett bollplank för en marknads- eller försäljningschef som skall fatta svåra beslut.

Aktuellt

Aktuellt - Här är det liv Aktuellt - Här är det liv Aktuellt - Här är det liv

Här är ditt liv

Du som har någon eller några som betyder mycket. Ja i närmaste familjen såklart men också släkt och vänner, en trotjänare på jobbet eller en legendar i idrottsföreningen. Visst vet man en del om dom personerna men man vet egentligen för lite. För man hinner inte sitta ner och prata om det. Bläddra i gamla fotoalbum, Titta på filmklipp och höra historierna bakom bilderna, filmerna och händelserna. Och en dag är det kanske försent och man får inte höra historien från den personen som man verkligen vill höra den ifrån.

”Här är ditt liv” hjälper dig att skapa ett minne som berör och inkluderar huvudpersonen själv i egen hög person. Här kan du läsa mer om hur det går till, vår arbetsprocess och se hur resultatet blir.

Läs mer

Aktuellt - Adoveo

Adoveo

Att driva kunden till butik eller onlineköp genom interaktiva produkter och unika swishlösningar. Efter många års utvecklingsarbete kan vi erbjuda ett antal unika produkter för dig som vill öka interaktionen med nya/befintliga kunder alt driva till att besöka butik/ehandel. En plattform för att öka konverteringen på dina marknads/försäljningsinsatser.

Läs mer

Boka föreläsning

Vi bjuder på en timmes inspiration på temat "Start selling by providing value".
Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig. 

Ditt namn

Din e-post

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande