Start selling

by providing value

Välkommen till Consumer Minds

Consumer Minds hjälper dig att ifrågasätta traditionella affärsmodeller och bearbeta marknaden med nya tankar. Med över 10 års erfarenhet, från online gambling tillsammans med media, reklam och retail, ger vi nya insikter till traditionell marknadsföring och försäljning. Consumer Minds ger dig verktygen för att navigera i en komplex och digitaliserad värld med fokus på digital marknadsföring och försäljning. Vi är besatta av ”the customer journey” från den första kontakten på mobilen via registrering och deposit men också själva köpprocessen, betalningsfunktioner och att hela tiden vara relevant. ”Start selling by providing value” är nyckeln för att attrahera kunderna. Vi tar utgångspunkt i ”life time value” och definierar ”CAC” (Customer Acquisition Cost).

Kompetensområden

 

Digital strategi

Vi gör grundarbetet tillsammans med uppdragsgivaren för att sedan kunna bli operativa i relevanta digitala kanaler.

 

Interim Management

Med lång erfarenhet inom försäljning och marknadsföring kan vi komma in i kortare/längre uppdrag som marknadschefs- eller försäljningschef

 

Försäljning

Gå från "hope marketing" till "trust marketing". Digitalt är nyckeln för är att ge kunden värde från toppen av tratten för att bygga upp förtroende.

 

Mentorskap

Med lång erfarenhet från både marknadsföring och försäljning kan vi vara ett bollplank för en marknads- eller försäljningschef som skall fatta svåra beslut.

Aktuellt

Här är ditt liv thumbnail

Lansering av Här är ditt liv

Du som har någon eller några som betyder mycket. Ja i närmaste familjen såklart men också släkt och vänner, en trotjänare på jobbet eller en legendar i idrottsföreningen. Visst vet man en del om dom personerna men man vet egentligen för lite. För man hinner inte sitta ner och prata om det. Bläddra i gamla fotoalbum, Titta på filmklipp och höra historierna bakom bilderna, filmerna och händelserna. Och en dag är det kanske försent och man får inte höra historien från den personen som man verkligen vill höra den ifrån.

”Här är ditt liv” hjälper dig att skapa ett minne som berör och inkluderar huvudpersonen själv i egen hög person. Här kan du läsa mer om hur det går till, vår arbetsprocess och se hur resultatet blir.

Läs mer

Boka föreläsning

Vi bjuder på en timmes inspiration på temat "Start selling by providing value".
Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig. 

Ditt namn

Din e-post

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande