Start selling

by providing value

Vi hjälper dig att utveckla den digitala kundresan

10 pieces of advice on marketing and sales that makes your startup successful from the start.

Med över 30 års erfarenhet, från online gambling, media, reklam, wellness, digitala plattformar och retail har jag gjort massor av misstag över åren. Men också en del ganska bra saker. Consumer Minds kan med den erfarenheten i ryggen hjälpa ditt företag att driva affären ur kundens perspektiv. Vi är besatta av ”the customer journey” från den första kontakten till köpprocessen för att sedan förstärka och fördjupa relationen. Jag bjuder på en föreläsning för ledningsgruppen eller de medarbetare som har kontakt med kund. Välj mellan Start selling by providing value” eller ”De 10 misstag som utvecklade mig mest och som jag inte vill ha ogjorda”. Här bredevid kan du se seminariet "10 pieces of advice on marketing and sales that makes your startup successful from the start."

 

Kompetensområden

 

Kundresan

Vi går igenom våra 8 steg för att utvärdera kundresan. Från inspiration - upptäcka - välja - köpa/betalning - leverans/onboarding - användande över tid - service - merförsäljning - uppgradering/nyköp/retur. Vi analyserar varje steg med konkret feedback.

 

Interim Management

Med lång erfarenhet inom försäljning och marknadsföring kan vi komma in i kortare/längre uppdrag som marknadschefs- eller försäljningschef

 

Försäljning

Genomförande av olika säljuppdrag. Just nu Forza Football, Adoveo och Zellma.

 

Mentorskap

Med lång erfarenhet från både marknadsföring och försäljning kan vi vara ett bollplank för en marknads- eller försäljningschef som skall fatta svåra beslut.

Aktuellt

Här är ditt liv

Du som har någon eller några som betyder mycket. Ja i närmaste familjen såklart men också släkt och vänner, en trotjänare på jobbet eller en legendar i idrottsföreningen. Visst vet man en del om dom personerna men man vet egentligen för lite.

Läs mer

Zellma

Christian Bönnelyche blir marknadschef hos live-shopping-företaget Zellma.

Läs mer

Adoveo

Att driva kunden till butik eller onlineköp genom interaktiva produkter och unika swishlösningar. Efter många års utvecklingsarbete kan vi erbjuda ett antal unika produkter för dig som vill öka interaktionen med nya/befintliga kunder alt driva till att besöka butik/ehandel. En plattform för att öka konverteringen på dina marknads/försäljningsinsatser.

Läs mer

Boka föreläsning

Välj mellan tre kostnadsfria föreläsningar för säljorganisationen eller ledningsgruppen.
Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig. 

1. Vad är liveshopping och hur kan vi göra det till vår nya säljkanal oavsett bransch
2. 10 pieces of advice on marketing and sales that makes your startup successful from the start (tillsammans med brandsolutions.se)
3. 10 goda råd inom sälj och marknadsföring till små och medelstora företag som ökar er försäljning (tillsammans med brandsolutions.se)

Boka föreläsning - bild på Christian

Ditt namn

Din e-post

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande