Kompetensområden

Läs mer om vad vi kan erbjuda dig som kund och hur vi jobbar

Kundresan

”The customer journey” börjar när du interagerar med nåt. Vi är vi besatta av hur den fortsatta resan går till och hur den kan förbättras.

Läs mer

Interim Management

Tack vare en bred erfarenhet kan jag komma in och snabbt överbrygga vakanser eller vara med och implementera förändringar i en organisation tills den är självgående.

Läs mer

Liveshopping

Jag hjälper företaget att organisera, strukturera, konceptualisera och genomföra livehopping. This is the year of liveshopping. Var inte för sen på bollen.

Läs mer

Coaching

Under drygt 30 år så gör man massor av misstag och blir en aning klokare med tiden. Jag delar mina erfarenhet och hjälper unga talanger och startups att bolla tankar och idéer.

Läs mer

Moderator

Som moderator jobbar jag nära en ledningsgrupp inför kick offer, strategidagar och större event där man vill skapa engagemang och delaktighet hos medarbetare eller kunder.

Läs mer

Försäljning

Vilken roll spelar morgondagens butik? Vilken betydelse kommer medarbetarna att få? Blir det fokus på customer experience eller att bygga relationen med kunden där vi måste tänka i helt nya banor. Och vad kan vi lära av dom bästa?

Läs mer

Drivkrafter och beteende

Förstår dig själv bättre och förstå andra bättre. VARFÖR vi gör saker och HUR vi gör saker. IPU Talent insights hjälper dig och din arbetsgrupp att jobba effektivare.

Läs mer
Kontakta oss