Våra Tjänster

Läs mer om vad vi kan erbjuda dig som kund och hur vi jobbar

Interim Management

Tack vare en bred erfarenhet kan jag komma in och snabbt överbrygga vakanser eller vara med och implementera förändringar i en organisation tills den är självgående.

Läs mer

Interaktiv e-commerce/liveshopping

Interaktiv e-commerce som ibland också kallas Liveshopping är en ny effektiv säljkanal som är en mer fartfylld, underhållande och konsumentvänlig variant av e-handel. Läs mer om de tre delar som krävs för att få bäst effekt.

Läs mer

Coaching

Under drygt 30 år så gör man massor av misstag och blir en aning klokare med tiden. Jag delar mina erfarenhet och hjälper unga talanger och startups att bolla tankar och idéer.

Läs mer

Moderator

Som moderator jobbar jag nära en ledningsgrupp inför kick offer, strategidagar och större event där man vill skapa engagemang och delaktighet hos medarbetare eller kunder.

Läs mer

De sex digitala försäljningsprinciperna

Hur ser den digitala försäljningsresan ut. Vi går igenom de sex digitala försäljningsprinciperna som är giltiga inom all försäljning. Vi presenterar en rapport, kör en workshop som leder till ett åtgärdsprogram och uppföljning för de relevanta avdelningarna i er organisation.

Läs mer

Drivkrafter och beteende

Förstår dig själv bättre och förstå andra bättre. VARFÖR vi gör saker och HUR vi gör saker. IPU Talent insights hjälper dig och din arbetsgrupp att jobba effektivare.

Läs mer
Kontakta oss