Aktuella projekt

Flaskor i fina färger

Fira med Näsmark!

Liveshoppingkampanj med swishfunktion där man enkelt och snabbt kan köpa en unik handmålad flaska. Exklusivt samarbete med World of Näsmark, Zellma och Adoveo vad gäller strategi, koncept, produktion och marknadsföring.

Christian i en greenscreen studio

Zellma Liveshopping

Zellma är en nystartad producent av Live Shopping, den nya tidens e-handel. Här får kunden den fysiska upplevelsen från butiken i en digital miljö. Zellma har startats av professionella tv-producenter och entreprenörer och i vår stab ingår också välkända programledare och influencers.

Adoveo

Adoveo

Adoveo kapar gapet mellan intresse och köp. Skapar resultat genom snabbt engagemang, snabba leads och snabba köp. Hjälp din kund att köpa direkt i banner och öka intäkterna och behålla samma tid med Adoveo Transaction-annonser.

Christian intervjuar en äldre kvinna.

Här är ditt liv

Vi producerar ditt minnesprogram så att du blir ihågkommen på det sätt som du själv vill. I våra program är du huvudpersonen, vi intervjuar dig, vi hjälper dig att berätta din historia och vi tecknar ett varmt, ärligt och engagerande portträtt av dig.

Moderator

Moderator

Planering och genomförande av Blomsterlandets strategidagar, denna gång helt digitalt. Tillsammans med försäljningschefen Patrik Lindgren satte vi ihop ett team både vad gäller teknik, studio, underhållning, interaktion med deltagarna och innehåll.

Mod

Mod

Ett koncept i samarbete med Östergårds där vi med jämna mellanrum samlas och pratar om mod och sårbarhet på ett väldigt konkret sätt samtidigt som vi umgås och äter gott.

Tim Tam Consulting

Tim Tam Consulting

Partner i ett nätverk av professionella retailers som kan hjälpa dig att utveckla din retail både strategiskt och operativt.

Forza Football

Forza Football

Forza Football. Liten aktieägare samt sales för en av Europas största fotbollsappar. Nu även Forza FC som ökar de digitala intäkterna för fotbollsklubbar samt Forza Challenge som går nya vägar för att rekrytera kunder genom att börja med det roliga.

Kontakta oss