Uppdrag och projekt

Flaskor i fina färger

Mod är tillbaka på Östergårds 16/1

Den 16 Januari är du välkommen till härliga Östergårds för en bit mat och för att höra några nya förhållningssätt kring mod. Det är tre otroligt inspirerande och modiga människor du möter: Jonas Eriksson, tidigare världsdomare, TV-personlighet och entreprenör, Ellinor Stattin, grundare av AjaBajaCancer och Jacqueline Kothbauer, Business futurist.

Per Sundin om de två viktigaste låtarna för honom någonsin
Jackie Kothbauer om the creator economy.
Ellinor Stattin om dagen som förändrade livet
Stefan Sjöstrand, VD Skistar om Mod 17/10
Anna Lindstedt och Christian Bönnelyche om Mod 17/10
Intervju Agneta Sjödin om "Så in i själen
Intervju Emma Ridderstad om konkreta fördelar med VR
Intervju Thomas Ardenfors om att erbjuda otrygga barn en oas av trygghet

Adoveo

Adoveo

Adoveo kapar gapet mellan intresse och köp. Skapar resultat genom omedelbart engagemang, snabba leads och snabba köp. Hjälper kunden att köpa direkt i banner eller på hemsidan. Blixtsnabb onboarding-lösning med swishfunktion ger unika möjlighet att skicka presenter och stödja hjälporganisationer.

Liveshopping - 10 punkter

Interactive e-commerce management

Tillsammans med Pelle Hasselgren, brandsolutions.se erbjuder vi en helt ny utbildning i interactive e-commerce med vårt 10-punktsprogram som ger din organisation en stabil grund att stå på för att lyckas fullt ut både strategiskt och operativt.

Christian intervjuar en äldre kvinna.

Här är ditt liv

Vi producerar ditt minnesprogram så att du blir ihågkommen på det sätt som du själv vill. I våra program är du huvudpersonen, vi intervjuar dig, vi hjälper dig att berätta din historia och vi tecknar ett varmt, ärligt och engagerande portträtt av dig.

Moderator

Moderator

Planering och genomförande av Blomsterlandets strategidagar, denna gång helt digitalt. Tillsammans med försäljningschefen Patrik Lindgren satte vi ihop ett team både vad gäller teknik, studio, underhållning, interaktion med deltagarna och innehåll.

Mod

Mod

Ett koncept i samarbete med Östergårds där vi med jämna mellanrum samlas och pratar om mod och sårbarhet på ett väldigt konkret sätt samtidigt som vi umgås och äter gott.

Tim Tam Consulting

Tim Tam Consulting

Partner i ett nätverk av professionella retailers som kan hjälpa dig att utveckla din retail både strategiskt och operativt.

Forza Football

Forza Football

Forza Football. Liten aktieägare samt sales för en av Europas största fotbollsappar. Nu även Forza FC som ökar de digitala intäkterna för fotbollsklubbar samt Forza Challenge som går nya vägar för att rekrytera kunder genom att börja med det roliga.

Flaskor i fina färger

Fira med Näsmark!

Liveshoppingkampanj med swishfunktion där man enkelt och snabbt kan köpa en unik handmålad flaska. Exklusivt samarbete med World of Näsmark, Zellma och Adoveo vad gäller strategi, koncept, produktion och marknadsföring.

Kontakta oss