Uppdrag och projekt

Flaskor i fina färger

Mod 25/1 på Östergårds

Agneta Sjödin, TV-profil och författare, Emma Ridderstad CEO och Co-founder för warpinmedia.com, Kim Waller, generalsekretare för Prinsparets stiftelse, Ola Ahlvarsson, serie-entreprenör, Thomas Ardenfors, En av Sveriges mest erfarna familjehemspappor och Evelyn 7 år (Olas dotter) som tycker att vuxna skall lära barn att vara modiga. Vi kommer att bjuda på ett av de mest ambitiösa programmen vi haft med utgångspunkten i det viktigaste vi har, våra barn. Och dessutom få möta metaverse. Endast 80 platser

Intervju Agneta Sjödin om "Så in i själen"
Intervju Emma Ridderstad om konkreta fördelar med VR
Intervju Thomas Ardenfors om att erbjuda otrygga barn en oas av trygghet

Flaskor i fina färger

Fira med Näsmark!

Liveshoppingkampanj med swishfunktion där man enkelt och snabbt kan köpa en unik handmålad flaska. Exklusivt samarbete med World of Näsmark, Zellma och Adoveo vad gäller strategi, koncept, produktion och marknadsföring.

Liveshopping - 10 punkter

Liveshopping management consulting

Tillsammans med Pelle Hasselgren, brandsolutions.se och Christopher Linell, praise.se erbjuder vi en helt ny utbildning i liveshopping med vårt 10-punktsprogram som ger din organisation en stabil grund att stå på när ni tar er an liveshopping på riktigt.

Adoveo

Adoveo

Adoveo kapar gapet mellan intresse och köp. Skapar resultat genom snabbt engagemang, snabba leads och snabba köp. Hjälp din kund att köpa direkt i banner och öka intäkterna och behålla samma tid med Adoveo Transaction-annonser.

Christian intervjuar en äldre kvinna.

Här är ditt liv

Vi producerar ditt minnesprogram så att du blir ihågkommen på det sätt som du själv vill. I våra program är du huvudpersonen, vi intervjuar dig, vi hjälper dig att berätta din historia och vi tecknar ett varmt, ärligt och engagerande portträtt av dig.

Moderator

Moderator

Planering och genomförande av Blomsterlandets strategidagar, denna gång helt digitalt. Tillsammans med försäljningschefen Patrik Lindgren satte vi ihop ett team både vad gäller teknik, studio, underhållning, interaktion med deltagarna och innehåll.

Mod

Mod

Ett koncept i samarbete med Östergårds där vi med jämna mellanrum samlas och pratar om mod och sårbarhet på ett väldigt konkret sätt samtidigt som vi umgås och äter gott.

Tim Tam Consulting

Tim Tam Consulting

Partner i ett nätverk av professionella retailers som kan hjälpa dig att utveckla din retail både strategiskt och operativt.

Forza Football

Forza Football

Forza Football. Liten aktieägare samt sales för en av Europas största fotbollsappar. Nu även Forza FC som ökar de digitala intäkterna för fotbollsklubbar samt Forza Challenge som går nya vägar för att rekrytera kunder genom att börja med det roliga.

Kontakta oss