Zellma logotyp Liveshopping

Christian i en greenscreen studio

”Vi har fått den bästa marknadschef vi kan tänka oss, med både stor erfarenhet och kreativitet,” säger Zellmas VD Pål Burman. ”Vi värvar nu flera tunga namn från retail, försäljning och media för att bygga en långsiktig kvalitetsproduktion av live-shopping” säger Burman.

Bönnelyche har tidigare varit marknadschef på bla Expressen, Unibet, Statoil och Q8. ”Det här är nytt, roligt och en spännande utmaning att placera Zellma i fokus för välproducerad live-shopping” säger Bönnelyche. ”Efter mer än 10 år i spelbranschen ser jag stora likheter med vad Evolution gaming gjort för live-upplevelsen vad gäller spel och vad Zellma kan tillföra i live-känsla för e-handeln. Zellma tar live-shopping till en helt ny nivå kvalitets- och upplevelsemässigt” avslutar Bönnelyche.

Kvinna som sitter vid sin dator och liveshoppar

Zellma grundades med visionen att göra den bästa live-shopping upplevelsen. PA Gullö, etablerat namn inom kommersiell TV, har skapat marknadens mest eleganta och kostnadseffektiva VR-studio, tillsammans med produktionsbolaget NEP.

Zellmas VD Pål Burman, med en bakgrund i svensk och amerikanske media, har tidigare blivit Super-gasell som VD för Sveriges snabbast växande företag. ”Zellma tar nu live-shopping till en ny nivå tillsammans med ägaren Mavshack, som kommer att leverera sälj-plattform och streaming till Zellma.com,” avslutar Pål Burman.

Liveshopping tar den fysiska upplevelsen man har i en butik eller i ett möte med en säljare till den digitala världen.

Kontakta oss