Här är ditt liv

Christian Bönnelyche under inspelning av Här är ditt liv
Christian Bönnelyche under inspelning av Här är ditt liv

Du som har någon eller några som betyder mycket. Ja i närmaste familjen såklart men också släkt och vänner, en trotjänare på jobbet eller en legendar i idrottsföreningen. Visst vet man en del om dom personerna men man vet egentligen för lite. För man hinner inte sitta ner och prata om det. Bläddra i gamla fotoalbum, Titta på filmklipp och höra historierna bakom bilderna, filmerna och händelserna. Och en dag är det kanske försent och man får inte höra historien från den personen som man verkligen vill höra den ifrån.

”Här är ditt liv” hjälper dig att skapa ett minne som berör och inkluderar huvudpersonen själv i egen hög person. Här kan du läsa mer om hur det går till, vår arbetsprocess och se hur resultatet blir.

Hoppas det ger dig idéer och tankar. Och sen kontaktar du oss så tar vi det vidare. Det kommer att bli fantastiskt.

Vi ses.

harardittliv.se

 

Kika in vår youtube-kanal:

Frågorna från några av barnbarnen

Pelle Kotschack om sitt liv med Djurgårdens IF

Gamla bilder på mamma och barn

Vill du ge dina barn ett minne när dom påbörjar nästa steg i livet någon kring 20-25 års åldern så kan du välja att göra ”Här är ditt liv part 1”. Kanske istället för ett fotoalbum som var vanligt förr i tiden eller varför inte både och. ”Tack för alla härliga år. Nu får du ta över” skrev min mamma i det fotoalbum hon lämnade över till mig när jag fyllde 27 år (jag utvecklades lite sent).

Här kan man välja om det är huvudpersonen själv (barnet) eller om man som förälder vill vara den som berättar om del 1 i livet. Ett varmt och ännu mer personligt sätt att visa att en ny fas i livet kommer. Och återigen så får man höra huvudpersonen eller huvudpersonerna själva berätta om hur de upplevde den tid som mer än något format den person man är på väg att bli.

Kontakta oss