Mod är tillbaka på Östergårds den 20/3

Detta är ett fullsatt event. Du möter tre inspirerande och modiga människor: Jonas Eriksson, tidigare världsdomare, TV-personlighet och entreprenör. Pär Johansson, grundare av Glada Hudik teatern och normalstörd. Kim Waller, Generalsekreterare på Prinsparets stiftelse. Jonas tar oss med på resan både som en av de bästa domarna i världen men också som entreprenör och TV-personlighet. Och talar om modet att fatta beslut. Pär tar upp sina elva livsbejakande budord från boken ”I huvudet på en normalstörd” och kommer också att berätta om skolprojektet om att möta fördomar som pågick i hela Sverige med galaavslutning i Avici arena. Kim tar oss med på en resa kring hur vi konkret kan hjälpa våra ungdomar till en tryggare nätvardag och hur man kan förebygga näthat.

Jonas tar oss med på resan både som en av de bästa domarna i världen men också som entreprenör. Ellinor tar oss med från beskedet att sonen Basti fått leukemi tills han friskförklarades och om varför hon grundade AjaBajaCancer.

Jacqueline berättar om förflyttningen till ”the creator economy”, om varför alla behöver flera PT inom allt fler områden.

Per Sundin om de två viktigaste låtarna för honom någonsin
Jackie Kothbauer om the creator economy.
Ellinor Stattin om dagen som förändrade livet
Stefan Sjöstrand, VD Skistar om Mod 17/10"
Anna Lindstedt och Christian Bönnelyche om Mod 17/10"
Intervju Agneta Sjödin om "Så in i själen"
Intervju Emma Ridderstad om konkreta fördelar med VR
Intervju Thomas Ardenfors om att erbjuda otrygga barn en oas av trygghet

Kontakta oss