Ägare & CEO

Christian
Bönnelyche

 • 10 år inom detaljhandel och media. Statoil, OKQ8, Expressen.

 • 10 år som mediarådgivare och projektledare på byrå.

 • 10 år inom online gambling. Unibet, Expekt/Betclic, ComeOn! och Interwetten.

 • Konceptförsäljning av Forza Football. Europas nästa största fotbollsapp.

 • Försäljning av Forza FC som ökar fotbollsklubbars digitala intäkter och ger dem mer data om fansen. Klubbar bl a AIK, Galatasaray, Bröndby och Arsenal

 • Försäljning av Adoveo—ett unikt verktyg för quick commerce och marketing.

 • Tidigare interims-marknadschef på Mavshack som flyttar den fysiska köpupplevelsen till företagens digitala plattformar med hjälp av interaktiv e-commerce.

 • Partner timtamconsulting.com. En partner inom internationell detaljhandel med fokus på Europa och Norden.

 • Interactive E-commerce tillsammans med Brand Solutions hjälper vi ditt företag att både planera, konceptualisera och genomföra fysiska aktivitetter i en digital miljö.

 • Ägare till Här är ditt liv. Hjälper människor att berätta sitt livs historia i form av ett TV-program.

 • Grundare av MOD. Där vi jobbar med att utmana oss själva både privat och på jobbet i en inspirerande miljö med spännande människor.

 • Programledare, moderator och producent för digitala och fysiska event.

Om oss

Consumer
Minds

Kunderna vill vara allt mer fysiska i en digital miljö.

Det finns inga nya behov. Bara nya tekniska lösningar på gamla behov.

Tack vare vår bakgrund inom online gambling, konsumentappar och interaktiv e-commerce hjälper vi företag att ytterligare utveckla mötet med konsumenten. Utmaningen nu är att göra mötet med kunden mer digitalt men samtidigt behålla det bästa med det fysiska mötet.

Vi är nu i ”the participation age” med fokus på upplevelser och engagemang. Och att alltid vara relevanta. Nu stormar realtidskommunikationen fram med liveshopping, ännu mer friktionsfria betalningslösningar och discovery commerce där produkter och tjänster hittar konsumenter istället för tvärtom.

Interaktiv e-commerce som t ex liveshopping ger helt nya möjligheter att utveckla den personliga relationen med kunderna i en digital miljö. Låt Consumer Minds hjälpa ditt företag att strategiskt och operativt börja den resan så snart som möjligt. Och börja med att låta oss ta med er ledningsgrupp på en masterclass i interaktiv e-commerce. En dryg timme med konkreta insikter och tankar kring hur ni kan ta nästa steg. Det bjuder vi på.

Tjänster

Våra områden

 • Live commerce och liveshopping både strategiskt och operativt via www.interactive-ecommerce.se

 • Från kundklubbar till communities och om att bygga förtroende. Från transaktion till relation och om att bygga förtroende.

 • Producent och Moderator för digitala och fysiska event

 • Producent för TV-program om ditt livs historia www.harardittliv.se

Nyfiken på mer?

Nyfiken på mer?

Spana in smakprov på vårt arbete nedan.

Spana in smakprov på vårt arbete nedan.

Liveshopping management consulting. Om interaktionens betydelse för liveshopping

Om hur otroligt viktig interaktionen med tittarna när det gäller liveshopping. Både att tittarna kan ställa frågor men också att se vilka frågor andra ställer som dom kanske själva också undrar över men också möjligheten att ställa frågor till tittarna. Men också möjligheten till one to one kommunikation direkt. Precis som om man går in i en butik.

Marketing Energy Boost med Consumer Minds, Brand Solutions och Webbess

Vi märker det varje dag. Många företag därute är trötta på att bara parera det som händer och trötta på att bara sitta och vänta i den situation vi har och där ingen vet när den ska ta slut. Men nu märker vi att det jäser i näringslivet. Man vill ta krafttag. Man vill ta initivativ. Viljan finns och lusten finns.Nu behövs det en energiboost och enkla goda råd om vad som kan göras när det gäller marknadsföring.

10 pieces of advice on marketing and sales that makes your startup successful

Welcome to share thought-provoking and entertaining experiences from two senior consultants. They have spent many years in advertising, sales, retail and media, where Pelle worked primarily as a Creative Director and Christian primarily as a CMO.

retail flyttar den fysiska upplevelsen online

Michael Lemner och Christian Bönnelyche om att den fysiska retailupplevelsen flyttar online och vilka konsekvenser det får. Liveshopping management consulting.

Hur skall liveshopping slå igenom

Michael Lemner med över 30 års retailerfarenhet i Europa funderar kring vad som krävs ur ett styrelseperspektiv för att man skall satsa fullt ut på liveshopping. Har du frågor så kan du kontakta Consumerminds.se så kommer vi till din ledningsgrupp med ett 10-punktsprogram för att ditt företag skall lyckas med liveshopping fullt ut.

Om hur liveshopping kan höja status hos personal inom retail

I en tid när det är allt svårare för retailers att ha råd med kompetenta medarbetare i butikerna och i takt med att antalet besökare minskar så kan duktiga medarbetare få en helt ny spelplan. Att gå från att vara lokal till att vara nationell eller till och med internationell öppnar möjligheterna för medarbetare som både är duktiga inom ett specialområde och väldigt duktiga säljare till att nå en större publik.

Kontakta oss för att få en skräddarsydd offert